Ръководството на Черно море ще предложи договор на Исмаил Иса. 33-годишният нападател води

...
Ръководството на Черно море ще предложи договор на Исмаил Иса. 33-годишният нападател води
Коментари Харесай

Черно море предлага договор на Исмаил Иса

Ръководството на Черно море ще предложи контракт на Исмаил Иса. 33-годишният нападател води подготовка с " моряците " и даже взе присъединяване в контролите на отбора. Треньорът Илиан Илиев обаче не бързаше да го върне в състава. Сега за Иса се отваря място, откакто украинецът Евгений Сердюк вече е с един крайник и половина в ЦСКА 1948. Двете управления се схванаха и до часове украинецът би трябвало да бъде показан като ново попълнение на столичния тим, написа Тема Спорт.

Иса не игра през предишния сезон. Бившият национал по този начин и не си откри тим. Интересното е, че за последно той носи фланелката точно на Черно море. През сезон 2020/2021 той записа 28 мача, в които обаче не вкара гол. Преди това пък през сезон 2019/2020 записа 23 срещи за шампионата, в които се разписа 13 пъти. Договорът на Иса ще бъде кратковременен - до края на годината. Той ще бъде продължен единствено в случай че се потвърди, написа Sportal.bg.

Треньорът Илиан Илиев пък гледа и към чужбина за заместител на Сердюк. Не е изключено на " Тича " да дойде чужденец на проби. Ако в този момент не се стигне до входящ трансфер на нападател, то подобен сигурно ще има през зимата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР